FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Topp og skjørt bik bok, skjorte cubus, sko dna, snapback eBay

Hva synes dere?
T-skjorte cubus, kjole h&m, cardigan bik bok, armbånd og sko eBay

Hva synes dere ?
Hei dere.

Kom hjem fra praksis for litt siden, og jeg er så sykt sliten og trøtt nå. Har praksis hver onsdag på Vero Moda, og det er ganske morsomt å gjøre noe annet enn og bare være på skolen hver dag og få prøve å jobbe litt også. Fikk ikke blogget noe i går, siden jeg var med kjæresten stort sett hele dagen. Koselig! Uansett, i dag er min siste dag som lys blond. . ææh. Forhåpentligvis blir det et bra resultat, og jeg blir fornøyd. Kommer til å bli så uvant. Så om jeg ikke mister håret, så viser dere hvordan det blir i morgen. Håper dere har hatt en fin dag så langt! :-)

Her er dagens antrekk:Cardigan bik bok, t-skjorte gina tricot, bukse og smykke h&m, solbriller og sko eBay

Hva synes dere? 


Hei. 

Begynner å bli en god stund siden jeg har skrevet noe her nå. Har jo som sikkert mange av dere har sett, slettet alle innleggene på bloggen. Grunnen var vel egentlig at jeg var så lei av alt som hadde med blogg å gjøre, og ville bare ha det vekk. Har hatt det ganske vanskelig med en del personlige ting, og orket ikke tenke noe på bloggen midt i alt det. Men nå går det i alle fall litt bedre med meg, og satser på at det fortsetter sånn. Må bare tenke positivt, så ordner vel ting seg til slutt for meg også. 

Kommer nok å blogge mest om mote og kanskje skrive noen litt mer meningsfulle innlegg her og der, vi får se litt. Så skal jeg prøve å blogge i alle fall en gang om dagen. Om noen dager skal jeg farge håret mitt mørkere blondt også, så det er grunnen til den helt forferdelige etterveksten min. Gleder og gruer meg til forandring. Men blir spennende å se hvordan det blir, etter så lang tid som lysblond.
Her er dagens antrekk:Skjorte og sko eBay, skjørt og solbriller bik bok, ringer h&m, jakke nelly

Hva synes dere ?

KONTAKT
mina_antonsen@hotmail.com

K A T E G O R I E R
HAIR
INNKJØP
INSPIRASJON
OUTFIT
TV

A R K I V
Februar 2014
Januar 2014
hits