FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


T-skjorte cubus, kjole h&m, cardigan bik bok, armbånd og sko eBay

Hva synes dere ?
Farget jo som sagt håret mitt i går. Ble litt mer grått enn hvordan jeg ville ha det, men jeg regner med at fargen går ut litt etterhvert. Så får jeg eventuelt farge det opp igjen om litt, i en litt annerledes farge. Men da har jeg prøvd grått hår også, haha. Ser forskjellig ut i alle mulige lys, så vet ikke helt hvor godt de bildene her viser fargen men er vel sånn ca slik, kanskje litt mørkere. Men men, uansett så er det fint med en forandring. Har også klippet av meg en del hår, og det er så godt at håret mitt ikke føles så slitt lenger. Må bare prøve og holde det sånn nå da, heh. 

Har forresten tatt outfitbilder i dag også, så de kommer litt senere. Håper dere får en super dag! 
Hei dere.

Kom hjem fra praksis for litt siden, og jeg er så sykt sliten og trøtt nå. Har praksis hver onsdag på Vero Moda, og det er ganske morsomt å gjøre noe annet enn og bare være på skolen hver dag og få prøve å jobbe litt også. Fikk ikke blogget noe i går, siden jeg var med kjæresten stort sett hele dagen. Koselig! Uansett, i dag er min siste dag som lys blond. . ææh. Forhåpentligvis blir det et bra resultat, og jeg blir fornøyd. Kommer til å bli så uvant. Så om jeg ikke mister håret, så viser dere hvordan det blir i morgen. Håper dere har hatt en fin dag så langt! :-)

Her er dagens antrekk:Cardigan bik bok, t-skjorte gina tricot, bukse og smykke h&m, solbriller og sko eBay

Hva synes dere? 
ngaiflcSatte sammen et antrekk i polyvore tidligere i dag. Tenker det kan være greit å poste litt slike innlegg i blandt for litt inspirasjon, eller hva tror dere? Spesielt på dager hvor jeg ikke får tatt antrekksbilder selv! Håper dere får en fin dag videre. 

Hva synes dere om antrekket? Hei.

I dag blir nok bare en helt vanlig og kjedelig søndag. Planen er at jeg skal få ryddet rommet, for det ser virkelig ikke ut. Ellers blir det vel bare å se noen episoder av mine favorittserier. Ikke særlig spennende med andre ord. Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i går, gjorde virkelig noen kupp! Uansett, jeg håper dere får en fin dag videre. Her har dere innkjøpene:

Hva synes dere? 


Hei. 

Begynner å bli en god stund siden jeg har skrevet noe her nå. Har jo som sikkert mange av dere har sett, slettet alle innleggene på bloggen. Grunnen var vel egentlig at jeg var så lei av alt som hadde med blogg å gjøre, og ville bare ha det vekk. Har hatt det ganske vanskelig med en del personlige ting, og orket ikke tenke noe på bloggen midt i alt det. Men nå går det i alle fall litt bedre med meg, og satser på at det fortsetter sånn. Må bare tenke positivt, så ordner vel ting seg til slutt for meg også. 

Kommer nok å blogge mest om mote og kanskje skrive noen litt mer meningsfulle innlegg her og der, vi får se litt. Så skal jeg prøve å blogge i alle fall en gang om dagen. Om noen dager skal jeg farge håret mitt mørkere blondt også, så det er grunnen til den helt forferdelige etterveksten min. Gleder og gruer meg til forandring. Men blir spennende å se hvordan det blir, etter så lang tid som lysblond.
Her er dagens antrekk:Skjorte og sko eBay, skjørt og solbriller bik bok, ringer h&m, jakke nelly

Hva synes dere ?

KONTAKT
mina_antonsen@hotmail.com

K A T E G O R I E R
HAIR
INNKJØP
INSPIRASJON
OUTFIT


A R K I V
Februar 2014
Januar 2014
hits